canlenfrdeitrues

Notícies

Aquest migdia, l’equip de Creu Roja a Roda de Berà ha mostrat la seva professionalitat i validesa davant diferents situacions al límit.

La regidoria de Medi Ambient i Platges està duent a terme una campanya sobre seguretat i medi ambient a les platges rodenques.

Les activitats finalitzaven el 16 d'agost però, a causa de la demanda, s'ha ampliat aquest termini fins el dia 31.

La platja de la Punta d'en Guineu de Roda de Berà està habilitada per tal que aquelles persones que ho desitgin, puguin practicar surf.

L’acte va aplegar més de cent persones, i va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Pere Virgili, i la regidora de Cultura, Teresa Ferré.

El programa ‘Estiu a la Pedrera’, promogut per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Berà, està consolidat.

Del 6 a l'11 d'agost, va tenir lloc a la Zona Esportiva Municipal Eixample, un torneig de pàdel que va organitzar el departament d'esports de l'Ajuntament de Roda de Berà i que va comptar amb una gran participació.

Les principals mesures són més freqüència de recollida i l’augment dels contenidors

L’objectiu de la mesura és reduir l’excés de velocitat en vies urbanes i augmentar la seguretat de vianants i conductors.

El proper 21 d’agost es donarà el tret de sortida a la Festa Major de Sant Bartomeu, que se celebrarà fins el dia 26.

Organitzada pel departament d'Esports de l'Ajuntament de Roda de Berà, va comptar amb la col·laboració de les entitats esportives del municipi.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.