canlenfrdeitrues

Notícies

Si necessiteu atenció durant aquests dies, us podeu adreçar al CAP o al Servei d’Urgències de l’Hospital.

El passat divendres, Torredembarra va acollir la gala de la 12a edició del Premi i Beca Auriga Fvscvs.

Les dependències de la Policia Local de Roda de Berà van acollir l’acte anual de celebració del seu patró, els Sants Àngels Custodis.

La Diputació de Tarragona durant el 2019 ha concedit a l'Ajuntament de Roda de Berà les següents subvencions.

Del 6 al 13 de juny tindrà lloc la tretzena edició del Festival. Aquesta edició estarà dedicada al muntatge (muntadors i muntadores), una professió que sovint s’ha definit com ‘l’art invisible del cinema’.

Amb motiu de la campanya, agents de la Policia Local rodenca duran a terme diferents controls específics dins el municipi.

L’actuació de millora s’emmarca dins el Pla Local de Seguretat Viària de Roda de Berà, fruit de les aportacions fetes pels veïns i la Policia Local.

La Llar de Jubilats i Pensionistes de Roda de Berà ha complert 30 anys d’història, i el passat dissabte va tenir lloc la celebració d’aquesta important efemèride.

Un any més, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Roda de Berà s’ha sumat a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

L’objectiu de les sortides conjuntes és fomentar la participació i la interrelació del jovent, així com l’optimització dels recursos disponibles com a resultat del treball en xarxa.

Amb motiu de les obres que s’estan realitzant sota el pont de l’N-340, a la urbanització Masroig, la línia de transport urbà i escolar es veurà afectada de forma temporal.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.