canlenfrdeitrues
Policia Local

Els fets van succeir cap a quarts de dues de la tarda al Roc de Sant Gaietà, quan els efectius de la Policia Local feien patrullatge de seguretat per la zona.

Des d’avui dilluns i fins el proper diumenge 9 de juny la Policia Local de Roda de Berà estarà duent a terme una nova campanya, d’abast territorial català, orientada a controlar el transport escolar i de menors, que es farà extensiva al transport de viatgers.

A les sessions, celebrades des del mes de febrer i fins el 5 d’abril, hi han participat més de 350 alumnes, entre les dues escoles.

Entre el 29 d’abril i el 5 de maig la Policia Local de Roda de Berà ha realitzat una campanya de control i vigilància, emmarcada en les accions per combatre la indisciplina viària, tal com fixa el Pla de Seguretat per a l’any 2019.

El passat 23 d’abril a la tarda efectius de la Policia Local de Roda de Berà feien patrullatge de seguretat ciutadana pel nucli antic del municipi, i varen identificar una persona de 36 anys, que correspon a les inicials MAP, veí de Roda de Berà i de nacionalitat espanyola.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.