canlenfrdeitrues
Policia Local

Durant la celebració de les festes patronals de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil, el 4 i el 12 d’octubre respectivament, tenen lloc diverses felicitacions a membres dels propis cossos i, si s’escau, a membres d’altres cossos de seguretat.

Des d’avui dilluns i fins el proper diumenge, dia 20 d’octubre, la Policia Local de Roda de Berà durà a terme una nova campanya coordinada d’abast territorial català de control i vigilància del trànsit.

La policia rodenca, conscienciada que cal donar a conèixer i inculcar totes les mesures de seguretat possibles als infants i adolescents, ofereix classes d’educació viària a les escoles del municipi des de fa 27 anys.

Les dependències de la Policia Local de Roda de Berà van acollir l’acte anual de celebració del seu patró, els Sants Àngels Custodis.

Amb motiu de la campanya, agents de la Policia Local rodenca duran a terme diferents controls específics dins el municipi.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.