Tràmits

BASE gestió d'ingressos

BASE-Gestió d'Ingressos és un Organisme Autònom de la Diputació de Tarragona que es regeix sota el principi d'autofinançament, la finalitat del qual és l'exercici de les facultats que els ajuntaments, ens independents i d'altres administracions públiques deleguen o encomanen, en funció de les diverses formes d'actuació, col·laboració i relacions inter-administratives, en la gestió integral dels seus ingressos.

Els serveis bàsics que s'ofereixen són:

  • La gestió, liquidació, recaptació, inspecció i comprovació de tot tipus de tributs, preus públics i resta d'ingressos de dret públic i privat.
  • Informació, assistència, orientació, assessorament i finançament a les Administracions Públiques gestionades.
  • Disseny, elaboració i manteniment dels sistemes d'informació que permeten la prestació dels serveis.
  • La realització de les activitats connexes o complementàries que siguin necessàries per millorar l'eficàcia en la seva actuació.

L'Organisme s'autofinança amb recursos que genera, bàsicament, per compensacions econòmiques que els ajuntaments i altres entitats que facin ús dels serveis han de satisfer per cobrir les despeses derivades de la cooperació, d'acord amb els percentatges aplicables sobre els càrrecs líquids delegats establerts a les ordenances fiscals.

Oficina de Roda de Berà

C/ Vendrell, 29 (local 3)
Tel. 977 657 260
www.base.cat

Horari d'atenció al públic: De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.