Els joves beneficiaris han de tenir entre 16 i 29 anys, ser demandants d’ocupació no ocupats i estar inscrits dins del Programa de Garantia Juvenil.

Els contractes seran de pràctiques remunerades per un període de sis mesos.

L’Ajuntament de Roda de Berà, mitjançant la regidoria de Joventut, encapçalada per Manel González, ha posat en marxa un nou projecte que permetrà a sis joves rodencs signar un contracte en pràctiques remunerades dins l’Ajuntament durant un període de sis mesos.

La iniciativa, subvencionada pel departament de Treball dins el Programa Garantia Juvenil, ha rebut la concessió d’una subvenció de 66.000 euros, amb l’objectiu d’incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa que no es trobin actualment estudiant i busquin feina.

Les places que s’ofereixen en jornada completa (37,5 hores setmanals) són, un tècnic informàtic, plaça per a la qual s’ha d’estar en possessió d’un cicle formatiu de grau mitjà en informàtica; un administratiu, que haurà de tenir un cicle formatiu de grau mitjà en gestió administrativa; un tècnic audiovisual, vacant per a la qual es demana un cicle formatiu de grau superior en audiovisuals; dues vacants d’oficial de segona d’electromecànica i electricitat –cicle de grau mitjà en electromecànica/electricitat-; i finalment una plaça de psicòleg, per a la qual es demana un grau universitari en psicologia.

Els beneficiaris han de tenir entre 16 i 29 anys; estar inscrits i ser beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil; no haver treballat durant l’últim mes i estar inscrits com a demandants d’ocupació al SOC; no estar estudiant i no haver rebut accions formatives no reglades de més de quaranta hores mensuals en els trenta dies naturals anteriors a la data de la inscripció, i no haver rebut formació reglada de més de quaranta hores mensuals durant els últims noranta dies; no haver estat contractat en pràctiques durant un temps superior a dos anys; i que no hagin transcorregut cinc anys des de l’acabament dels estudis requerits.

Els joves interessats hauran de fer arribar un correu electrònic abans del proper dimarts, 8 de novembre, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. on indiquin quina oferta els interessa i adjuntant el seu currículum vitae.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta