Són els serveis i les intervencions acomplerts per equips professionals que tenen com a finalitat la prevenció, el diagnòstic, la valoració, la protecció, la promoció, l'atenció i la inserció de persones, d'unitats de convivència i de grups en situació de necessitat social.

Els serveis socials bàsics són el primer nivell del sistema públic de Serveis Socials i la garantia de més proximitat a les persones.

Equip Bàsic de Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès

L’Equip Bàsic de Serveis Socials (EBAS) és l’equip tècnic que, mitjançant un conjunt organitzat i coordinat d’accions professionals, constitueix el punt d'accés immediat al primer nivell del sistema de serveis socials, essent el més proper a les persones usuàries i als àmbits familiar i social, oferint atenció a totes les persones que viuen a Roda de Berà i, especialment, aquelles que pateixen mancances socials.

L’EBAS està orientat a l'atenció social individual, familiar i col∙lectiva, contribuint a prevenir el risc d'exclusió i enfortir els llaços de cohesió social, treballant amb altres serveis i amb les altres xarxes de protecció en projectes conjunts relacionats amb el benestar social.

El seu objectiu és promoure els mecanismes per conèixer les problemàtiques socials, prevenir les situacions de risc o d’exclusió i intervenir amb les persones i/o les famílies, per promoure la seva autonomia, millorar el seu nivell de benestar social i afavorir la seva integració.

Horari i contacte

L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h.

C. Joan Carles I, 54
Tel. 977 809 338
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta