Roda de Berà és una destinació de turisme familiar, amb una oferta d’oci i de serveis pensats per al gaudi de tothom.

Aquí podràs gaudir de platges de gran qualitat (certificades i amb bandera blava!), visitar el Roc de Sant Gaietà, on trobaràs el Museu de la Ràdio de Luis del Olmo i l’Espai Jujol, a més dels seus patis andalusos i àrabs i restaurants mediterranis i geladeries de renom. També podràs donar un tomb pel Camí de Ronda i admirar les vistes, mentre camines cap a la Platja Llarga.

Si t’apassiona el mar, al Port Esportiu hi pots llogar una embarcació o practicar el busseig, i a l’Escola de Surf, ubicada al Roc de Sant Gaietà, pots practicar el surf, paddle surf i kayak.

Per a visites culturals, recomanem l’Arc de Berà, declarat el Patrimoni de la Humanitat per la UNSECO, la capella Mas Carreras, decorada al seu interior amb ornamentacions d’estil modernista de Jujol, l’Església Sant Bartomeu i l’Ermita de la Mare de Déu. No t’oblidis passar per la Pedrera de l’Elies, on a l’estiu s’organitza un festival d’espectacles culturals i musicals per a tot el públic.

Complementa la teva experiència amb rutes naturals i gaudeix de les espectaculars vistes des de la torre de defensa el Cucurull i des del Mirador Pujol de la Morella.

En cas que necessitis comprar menjar, roba, regals o qualsevol altra cosa, tens a la teva disposició una gran oferta de comerços locals.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta