Formatges, fideuades, crepes dolços i salats, vins i caves, pizzes i hamburgueses, ‘ceviches’, burritos mexicans, o llet de tigre, van ser alguns dels productes que els visitants a la primera Gastrofira de Roda de Berà van poder degustar dissabte passat. Una quinzena de paradetes, entre elles sis foodtrucks, van omplir la plaça del Mercat durant tota la jornada, de deu del matí fins les vuit de la tarda.

Organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament amb la col·laboració de la consultoria NehosConsulting, la fira va comptar amb una àmplia representació de productes i una varietat d’aliments. Entre les paradetes es van poder trobar tres negocis de Roda de Berà, la Pizzeria Maxim, els distribuïdors La Palma Alimentació Selecta, i “Bon Plat i Fondo” Rostisseria Tona.

A més a més van tenir lloc diferents demostracions i tallers, entre elles, com preparar un autèntic ceviche peruà, a càrrec del foodtruck Charrúas; com fer un carpaccio de bacallà fumat, a càrrec de La Palma Alimentació Selecta; mojitos especials i gintonics d’autor, amb el foodtruck La Vermutera; les olives i els usos de les olivades, amb Blai Peris-Olives Gourmet; o com presumir saber de vins en 20 minuts, a càrrec de NehosConsulting.

La inauguració va tenir lloc a les 12 del migdia, amb la presència de les autoritats locals, l’alcalde Pere Virgili; les regidores Cèlia Treserres i Teresa Ferré, i els edils José Ibort i Toni Bernal.

La valoració per part de l’organització va ser positiva i s’espera que aquest sigui un primer pas per celebrar una fira gastronòmica anual amb cada cop més representació dels establiments locals.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta