Aquest migdia l’Ajuntament de Roda de Berà i nombrosos veïns i veïnes s’han congregat davant del Consistori, en resposta a la convocatòria realitzada per l’Ajuntament, per guardar un minut de silenci en rebuig als atacs terroristes perpetrats ahir a la nit a la ciutat francesa de Niça. També ho han fet en solidaritat amb les desenes de ferits, amb les víctimes, i amb els seus familiars i amics, mostrant el seu recolzament cap el poble francès “compartim el seu dolor i, consternats, condemnem i rebutgem tota forma de violència”, ha assegurat l’Ajuntament en un comunicat a les xarxes socials.

L’Alcalde Pere Virgili, acompanyat pels regidors de l’equip de Govern Manel González i Cèlia Treserres; pels edils Toni Bernal i Josep Antoni Benedicto, i per la regidora Encarna Ramírez, ha mostrat la seva tristesa davant actes com el comès ahir, i la seva rebutja contra aquest “brutal atemptat”. Ha convidat, també, a reflexionar “que actes com aquest no canviïn la nostra actitud davant la vida, seguim vivint com volem viure, lliures”, i ha encoratjat a continuar lluitant per la democràcia i la igualtat.

Finalment, amb el Cant dels Ocells del mestre Pau Casals de fons, s'ha guardat un minut de silenci en record de les vuitanta-quatre víctimes comptabilitzades fins el moment.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta