Va ser escollida per l’empresa amiga Banc Sabadell.

Del 4 al 13 de setembre es va celebrar a Barcelona la Setmana del Llibre en Català. Dins del marc d’aquesta 33a edició, la Biblioteca de Roda de Berà va ser escollida pel Cercle d’Empreses Amigues, en aquest cas pel Banc Sabadell, per ser patrocinada i rebre un lot de llibres en català valorat en 500 euros.

Teresa Ferré, regidora de Cultura, i Cristina Serrano, responsable de la Biblioteca Municipal, van visitar la Setmana del Llibre en Català el 8 de setembre per tal d’escollir els llibres dins del catàleg ofert fins arribar al total estipulat.

Tots els llibres del lot s’han rebut aquesta setmana i a partir de demà ja estaran disponibles per a ser agafats en préstec. Entre els nous llibres es troben títols com ‘Grey’, de E.L.James; la trilogia ‘Divergent’, de Veronica Roth; ‘Irène’, de Pierre Lemaitre; ‘La noia del tren’, de Paula Hawkins; ‘El que no et mata et fa més fort’, de David Lagercrantz; ‘Destí, La Templanza’, de Maria Dueñas, entre molts altres, a més a més d’un ampli assortit de contes infantils.

Activitat del Grup Manetes

El grup de voluntaris de la Biblioteca, el Grup Manetes, ha organitzat per al proper dissabte, 7 de novembre, una activitat de contacontes i un taller infantil de manualitats, en el marc del Dia de l’Inventor, que se celebra el 9 de novembre.

L’activitat s’iniciarà a dos quarts de dotze del migdia a la Biblioteca, amb l’explicació d’un conte amb acompanyament musical d’una guitarra, a càrrec de Vanessa i Jordi, del nou centre de reforç escolar i d’expressió artística “Gomets de colors” , i continuarà a la plaça de la Sardana amb el taller de manualitats.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta