El proppassat diumenge Roda de Berà es va tornar a sumar a la campanya de sensibilització "Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple", en la seva 22a edició.

Es van aconseguir recaptar 551,4 euros -169,5 euros més que a la passada edició-, dels quals 145 corresponen a la venda de merchandising de la campanya, i 406,4 euros de la venda de les entrades per accedir-hi a les instal·lacions de la piscina municipal.

A més a més, es van sumar 14.000 metres nedats, gràcies a la participació de les 46 persones que van nedar per l’esclerosi múltiple, la més jove dels quals va ser Itzel Martorell, ajudada per la seva mare, Marta García. Per altra banda Marta Romero, del club de natació Tarraco, va batre un rècord en nedar 4.000 metres.

L’equip de Govern Municipal i membres de la corporació van ser-hi present recolzant la campanya, adquirint productes del "Mulla’t" o bé nedant per aquesta bona causa. L’alcalde, Pere Virgili, va estar acompanyat per Isabel Mondéjar, regidora de Sanitat; per Cèlia Treserres, regidora de Serveis Municipals; Teresa Ferré, edil responsable d’Acció Social; i pels regidors José Ibort i Toni Bernal.

Arreu de Catalunya es van ‘mullar’ per aquesta malaltia degenerativa més de 72.000 persones a un total de 615 piscines, i es van aconseguir recaptar 303.000 euros. Aquests diners seran destinat als serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclarosi Múltiple i a la inserció laboral de les persones amb discapacitat física. A més de recaptar fons altre dels objectius és el de sensibilitzar a la població sobre aqueta malaltia neurodegenerativa crònica.

A Roda de Berà la campanya va estar organitzada per l’Ajuntament de Roda de Berà i el Punt d’Informació Juvenil.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta