S'ha posat en marxa el procés de votació, en el qual els rodencs i rodenques majors de 16 anys, ja poden votar 3 de les 39 propostes seleccionades.

Aquest mes de gener s’ha posat en marxa el procés de votació de l’edició 2 dels Pressupostos Participatius de Roda de Berà, amb un total de 39 propostes seleccionades. En referència a les propostes realitzades per part de la ciutadania, la xifra arriba gairebé a les 200. D’aquestes, 84 no compleixen els criteris establerts, 10 són propostes que ja contempla realitzar l’equip de Govern i, per tant, ja estan incloses en els pressupostos, i 65 són propostes repetides.

Durant aquest mes està obert el període de votació. Hi poden participar les persones empadronades a Roda de Berà i que siguin majors de 16 anys, i la votació es pot fer de forma presencial o a través de la pàgina web www.tudecideixesrdb.cat. Per fer-ho, només cal presentar la butlleta participativa i el DNI o NIE.

Cal votar 3 propostes, 1 d’àmbit general (en benefici de tot el municipi) i 2 de barris diferents. En l’àmbit general s’hi contemplen 5 propostes, com un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, màquines per retornar ampolles de plàstic a canvi de diners, adequar espais públics amb plantes i flors, fer una zona de mountain bike i instal•lar un wc al Camí de Ronda. La resta de propostes són dels diferents barris: 16 del nucli urbà, 2 de Berà, 1 de Berà Mar, 3 de l’Eixample, 6 del Francaset, 1 de La Barquera i el Mas Roig, i 2 de La Martorella i el Roc de Sant Gaietà. Entre finals de gener i durant el mes de febrer es donaran a conèixer les propostes guanyadores i es farà valoració del procés per tal de, si s’escau, millorar-lo.

L’equip de Govern destinarà una partida de 128.000 euros -que es contemplarà als Pressupostos de 2020- per realitzar les propostes que resultin més votades. La quantitat de propostes que s’executaran serà en funció del cost d’aquestes, fins arribar al límit pressupostari.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta