El termini per votar les propostes es tancarà el 9 de febrer. A 11 dies del tancament ja han votat 223 persones.

El 2 de gener l’Ajuntament va posar en marxa el període de votacions de l’edició 2 dels Pressupostos Participatius de Roda de Berà.

Entre el 12 de setembre i el 13 d’octubre els rodencs i rodenques van presentar 198 propostes, de les quals 39 van ser seleccionades per formar part del procés, i entre les quals ara, els major de 16 anys empadronats al municipi, n’han de decidir 3. Pel que fa a la resta, 84 no complien els criteris establerts, 10 eren propostes que l’Ajuntament ja contemplava realitzar, i 65 eren propostes repetides.

A 11 dies del tancament de les votacions han votat 223 persones, una xifra que ja supera la participació total de l’edició 1 (221), de les quals 201 ho han fet online, a través del web www.tudecideixesrdb.cat, i 22 de forma presencial al consistori.

L’equip de Govern espera que les votacions presencials s’incrementin durant els propers dies atès que demà hi ha programada una acció al mercat setmanal per facilitar el vot de la ciutadania; i una altra el 5 de febrer, durant la celebració de la paella de germanor de Santa Àgueda.

 

Com participar-hi 

Cal votar 3 propostes, 1 d’àmbit general i 2 de barris diferents. En l’àmbit general s’hi contemplen 5 propostes; i la resta dels diferents barris: 16 del nucli urbà, 2 de Berà, 1 de Berà Mar, 3 de l’Eixample, 6 del Francaset, 1 de La Barquera i el Mas Roig, i 2 de La Martorella i el Roc de Sant Gaietà.

La votació es pot fer a través de la pàgina web www.tudecideixesrdb.cat, o bé de forma presencial presentant la butlleta participativa i el DNI o NIE.

L’equip de Govern destinarà als pressupostos de 2020 una partida de 128.000 euros per realitzar les propostes que resultin més votades. La quantitat de propostes escollides anirà en funció del cost total, fins arribar al límit pressupostari.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta