Les mesures de pressió del cos policial estan donant resultats.

El proppassat 31 de gener, en una actuació conjunta de la Policia Local, Guàrdia Civil i Jutjats del Vendrell, va ser desmantellada una plantació de marihuana que es trobava a l’interior d’un habitatge del carrer Elisenda de Montcada. Els agents van confiscar 160 plantes de marihuana, cultivades amb la modalitat indoor, a punt de recollir els cabdells, així com tot el material elèctric divers emprat per al seu cultiu.

Van ser detingudes dues persones, ambdues de nacionalitat espanyola, les quals residien a l’habitatge, i a les qui se’ls imputa un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.

Aquesta actuació és resultat de la intensa investigació policial que està duent a terme la Policia Local al municipi, així com de les mesures de pressió contra les ocupacions il·legals d’habitatges i els delictes que se’n deriven.

 

Dos detinguts més per furt

El passat 3 de febrer a la tarda agents de la Policia Local van detenir a dues persones de nacionalitat marroquina, de 45 i 28 anys, com a autors d’un delicte de furt. L’actuació es duu a terme arran de la denúncia d’un ciutadà al que li van sostreure una bossa de mà amb documentació personal, un telèfon mòbil i 2.000 euros en efectiu, mentre es trobava a la plaça Sant Jaume del municipi. En el moment de la detenció, els autors dels fets portaven els efectes personals del detingut i 400 euros en efectiu. Després d’efectuar les diligències policials, van ser lliurats al cos de Mossos d’Esquadra del Vendrell.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta