El recompte s’ha tancat amb 915 vots i una participació de 305 rodencs, 84 persones i 252 vots més que a la passada edició.

L’Alcalde desvetllarà quines han estat les propostes guanyadores la propera setmana, en un acte a l’Hotel d’Entitats. Serà el 19 de febrer a les 19 hores.

L’alcalde Pere Virgili, acompanyat pels regidors Manel González, Teresa Ferré i Rosana Dorantes, i pels tècnics del departament de Comunicació, van efectuar ahir al migdia el recompte de les butlletes recollides de forma presencial a l’edició 2 dels Pressupostos Participatius.

Durant el període de votació, del 2 de gener fins el 9 de febrer, 305 persones van emetre un total de 915 vots, 252 més que a l’edició 1, per escollir les seves tres propostes favorites d’entre les 39 disponibles. La participació s’ha incrementat, però el que no ha variat ha estat el mètode escollit. La majoria, 239 persones, van tornar a escollir la via telemàtica, a través de la pàgina tudecideixesrdb.cat, per participar-hi. La resta, 66 persones, ho van fer de forma presencial a l’Ajuntament, o bé a l’estand informatiu muntat al mercat setmanal o durant la paella de Santa Àgueda.

Dels vots obtinguts han sortit escollides les propostes guanyadores que, segons la suma de les valoracions econòmiques inicials, finalment seran sis, amb un import total de 110.000 euros. Tanmateix, aquesta llista serà provisional fins que els tècnics municipals efectuïn la valoració tècnica i econòmica definitiva. Si finalment el cost final de cadascuna d’elles puja o baixa, el nombre de propostes podria variar.

Les propostes guanyadores seran secretes fins el dia 19 de febrer, a les set de la tarda, quan siguin desvetllades per l’Alcalde durant l’acte públic que tindrà lloc a l’Hotel d’Entitats.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta