L’Alcalde ha signat un nou decret aquest matí amb les mesures a nivell local.

Aquesta mitjanit el DOGC ha publicat noves mesures per contenir la segona onada de la Covid-19 a Catalunya, les quals van ser aprovades ahir pel Procicat.

Entre elles, a partir d’avui, 20 d’octubre, se suspenen les activitats presencials en equipaments com centres cívics i altres de carácter comunitari. A partir d’ara, per tant, només s’autoritzaran les que s’ofereixin de forma telemàtica.

A Roda de Berà l’Alcalde ha signat aquest matí un decret que inclou l’afectació d’aquestes noves mesures en l’àmbit local.

D’aquesta manera, se suspèn la realització d’activitats cíviques i comunitàries grupals no adreçades a infants i joves que es facin de forma presencial per col·lectius o entitats associatives de Roda de Berà als següents equipaments:

  • Hotel d’Entitats.
  • Casal cultural Les Monges.
  • Sala del Casino Municipal.
  • Sala polivalent del Pavelló Municipal.
  • Seus de les associacions de veïns.
  • Casal dels jubilats.

Les activitats es podran continuar oferint de forma telemàtica.

Establiments 24 hores

Per altra banda, també des d'avui els comerços que obren les 24 hores del dia han de tancar a les 10 de la nit i no poden obrir fins a les 7 del matí.

La mesura afecta les botigues a l'abast, les annexes a les benzineres, les de menys de 300 m2 de superfície de venda i les ubicades en municipis turístics.

Els restaurants de les àrees de servei d'autopistes i altres vies només poden oferir servei de menjar per emportar. Està prohibit consumir a l'interior.

Decret amb noves mesures per frenar la segona onada de la Covid-19: suspensió d'activitats cíviques i col·lectives no adreçades a infants i joves (20/10)

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta