L'edició del 2020, organitzada per l'Ajuntament de Roda de Berà, ha comptat amb la participació de 17 establiments comercials.

Com ja és habitual en èpoques nadalenques, l'Ajuntament de Roda de Berà ha organitzat la 10a edició del Concurs d'Aparadors per tal de dinamitzar l’activitat comercial local durant les festes de Nadal. Enguany, un total de 17 establiments comercials del municipi han participat guarnint els seus aparadors amb originals motius nadalencs.

Dilluns 21 de desembre, des de les 7 de la tarda, el jurat del concurs, format per Rosana Dorantes, regidora de Comerç, i els regidors Juan Pedro Labrador, Toni Bernal i Albert Martín; van visitar els diferents establiments inscrits dels que se'ls va valorar la creativitat i originalitat, l’adequació a la temàtica i la innovació tecnològica.

Amb aquests paràmetres, es va decidir atorgar el primer premi a Vita Aromatis, que s’endurà un viatge de cap de setmana, valorat en 150 euros. El segon classificat va ser per Peques, que gaudirà d'un sopar per a dues persones en un restaurant de Roda de Berà, per un valor de 80 euros. En tercer lloc, es va escollir a Papereria Anna, que rebrà un lot de Nadal valorat en 50 euros.

L'Ajuntament de Roda de Berà, es posarà en contacte amb els guanyadors per concretar el dia i l'hora de la recollida dels premis.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta