La campanya solidària és més necessària que mai arran de la pandèmia.

La regidoria de Serveis Socials ha posat en marxa aquest matí el Gran Recapte d’Aliments amb la col·laboració de tots els supermercats de Roda de Berà. Se celebrarà durant el dia d’avui i demà, i l’Ajuntament ha volgut tornar al sistema anterior a la pandèmia, amb la donació directa d’aliments i productes, els quals aniran destinats al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

L’any passat la campanya es va adaptar a la situació de pandèmia, i les donacions van ser virtuals, fent aportacions econòmiques directament als supermercats, comprant un o diversos vals de valor econòmic.

Tots els supermercats s’hi han tornat a sumar a la iniciativa. Avui i demà estaran presents els voluntaris i voluntàries de la regidoria de Serveis Socials per tal d’explicar com funciona la campanya i animar la gent perquè hi participin.

L’emergència COVID social és persistent, s’ha incrementat el nombre de persones ateses pels Bancs dels Aliments en un 35%.En aquest context el Gran Recapte és imprescindible per a poder donar resposta a la demanda social d’aliments.

A banda de les donacions directes als supermercats, es podrà participar d’altres formes: amb donacions al web www.granrecapte.com o a través de Bizum amb el codi 33596, fins a l’11 de desembre.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta