A partir del proper dissabte.

Durant aquesta setmana l’Ajuntament durà a terme els treballs de manteniment i posada a punt de l’espai de lleure i barbacoes ‘Llimoners del Gassó’ per tal de reobrir-lo al públic a partir del proper dissabte.

Amb l’evolució favorable de la pandèmia, el darrer decret de l’Alcaldia de les noves mesures per contenir la pandèmia de la covid-19 a Roda de Berà ja incloïa la reobertura d’aquest espai amb un aforament màxim permès de 98 persones, sempre que se segueixin les normes generals de l’espai i les mesures de prevenció i d’higiene.

L’àrea recreativa, ubicada al carrer de la Font, va ser inaugurada el 2 de juliol de 2016. La zona, que fins aquell moment no tenia cap ús, va ser arranjada per l’Ajuntament i reconvertida amb molt bons resultats en una zona d’esbarjo i lleure de prop de 1.000 metres quadrats, a dos nivells, amb una zona de foc amb cinc barbacoes, taules d’obra i taules de tipus pícnic.

Les reserves s’han de gestionar a l’Hotel d’Entitats, al carrer Mossèn David Pujol,2, o trucant el 977 65 7712, de dimarts a divendres, de 9 a 13 i de 15 a 20:30h; i els caps de setmana i festius a l’espai Llimoners del Gassó al 600 55 78 47.  

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta