Que vulguin llegir el poema ‘Si puc’ de Gabriel Ferrater en diferents llengües.

La Institució de les Lletres Catalanes i la Federació Catalana d’Associacions i Clubs UNESCO han posat en marxa la 15a edició del Dia Mundial de la Poesia, que se celebra el 21 de març, i la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca s’ha sumat un any més a aquesta jornada commemorativa amb una vetllada poètica.

Tindrà lloc el dilluns 21 de març, a partir de les sis de la tarda, al Casino Municipal en un acte en què es garantiran totes les mesures de seguretat.

L’esdeveniment cada any esdevé un gran èxit. La passada edició va reunir més d’una quarantena de lectors i lectores en llengües molt diverses com el búlgar, el polonès, el portuguès, el francès, el rus, l’anglès, el filipí, el xinès, i fins i tot l’esperanto o el quítxua, entre moltes altres.

Amb aquest precedent, el servei torna a fer una crida per trobar voluntaris i voluntàries que vulguin participar en la vetllada interpretant el poema escollit en aquesta edició, ‘Si puc’ del poeta Gabriel Ferrater, en alguna de les 22 llengües a les quals s’ha traduït l’obra. Aquest any es commemora el centenari del seu naixement i el cinquantenari de la seva mort.

A més a més, totes aquelles persones que vulguin llegir una obra d’un altre autor/a o fins i tot un poema propi, també hi són benvingudes. Cal inscriure’s prèviament trucant al 977 80 99 42 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta