Jan Cruz i Ernest Bertran -Sabina i Serrat-, van estar acompanyats per una dotzena de músics en directe.

L’espectacle va esdevenir tot un èxit de públic i de crítica.

El passat dissabte el Pavelló Municipal es va omplir per acollir la presentació de la nova gira Dos pájaros al vuelo 2022, el concert tribut que el vallmollenc Jan Cruz i el vallenc Ernest Bertran ofereixen a Sabina i Serrat.

Després d’omplir l’aforament de l’Estiu a la Pedrera el passat juliol, Jan Cruz va prometre que tornaria a Roda de Berà amb un gran espectacle. La seva promesa es va complir més enllà de les expectatives inicials i, gràcies al relaxament de les mesures per la covid-19, l’Ajuntament va poder ampliar l’aforament fins al 100% i les persones que s’havien quedat en un principi sense invitació també hi van poder assistir.

Cruz i Bertran, com a Sabina i Serrat, van estar acompanyats per la Banda Tributària de Tarragona, amb dotzena de músics en directe, liderada per Paco Martín, i els cors de Raquel Esteve i Laia Batlle.

L’espectacle és una rèplica exacta de la gira Dos pájaros de un tiro que Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat van fer junts l’any 2007, les mateixes cançons, les mateixes coreografies, la il·luminació i el vestuari, i fins i tot els tamborets són una rèplica exacta dels que els artistes van utilitzar a l’escenari durant aquella gira.

Amb l’èxit de públic i de crítica assolits a Roda de Berà, els dos artistes esperen recórrer Catalunya primer, i la resta d’Espanya després amb el seu nou espectacle. “Amb 25 persones i dos tràilers, el nostre és un espectacle per a grans espais que no deixa ningú indiferent. Estem oberts a contractació”, assegura Jan Cruz.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta