Aquest matí s'ha iniciat una nova fase del pla de renovació de l’enllumenat públic de Roda de Berà, per fer-lo més eficaç i més eficient.

En total es canviaran 319 lluminàries de diferents carrers del municipi per unes amb tecnologia LED, que oferiran una millor il·luminació amb un cost més baix. L'encarregada és l'empresa Muntatges Lleida, a través de dos contractes formalitzats a través de la central de compres de l'ACM. 

Com ja ha succeït en altres zones del municipi on ja s'hi ha actuat, no es notarà la reducció de la potència quant a la il·luminació de les vies públiques, però si suposarà un estalvi molt important energètic i ecològic.

Avui s'ha començat pel passeig marítim de Costa Daurada, i continuaran pujant durant les properes setmanes, actuant en els carrers:

- Pescadors, Vistamar, Xaloc, de la Rosa, de Llevant, de l’Estanyol (i passatge), del Bell-lloc; Guadiana, Tajo, del Dr. Ferran, de Joan Miró, de l’Estel, passatge de Pau Mercadé, del Mestre Pedrell, Margarida Xirgu, Manelic, del Dr. Robert, Girona, Pintor Fortuny, Vidal Barraquer, Mestral, passatge del Boix, dos trams del carrer Vallespir, carrer Mas Garbí, i les avingudes d’Enric Borràs i de Catalunya.

- I a l’av. Narcís Monturiol, a l’Eixample.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta