El curtmetratge, rodat a Roda de Berà, és l’òpera prima de Yolanda Belvis.

El passat dissabte a la tarda el Casino Municipal va acollir la projecció del curtmetratge ‘Latir Amargo’, l’òpera prima de la bonastrenca Yolanda Belvis. Rodada a Roda de Berà, la cinta va comptar amb la col·laboració i participació de comerciants i restauradors del municipi, els qui també hi apareixen.

L’acte, presentat per la periodista Sònia Camí, es va iniciar amb un petit recital de bandes sonores a càrrec d’Albert Recasens, al piano, i Àlex Ricart, a la trompeta.

Seguidament Yolanda Belvis, directora, productora -amb la firma de Yobel Films-, guionista i actriu principal, va explicar com va ser tot el procés de producció del curtmetratge i va agrair l’ajuda de tots els espònsors -també presents- i col·laboradors, entre ells l’Ajuntament de Roda de Berà, qui va estar representat per la regidora de Cultura, Teresa Ferré, i la regidora de Comerç, Rosana Dorantes.

En finalitzar la projecció els assistents van poder participar en un col·loqui amb membres de l’equip tècnic i artístic, entre ells David Crivillé, actor protagonista, Jacqueline Crivillé, Xavi Garrido, Aniez Atlas - productor de Clapperbeat Pictures i la mà dreta de Yolanda-, Fèlix Pérez i Melchor Crivillé.

El curtmetratge té dues versions originals, en català i en castellà, ‘Batec Amarg’ i ‘Latir Amargo’. La directora no va voler fer un simple doblatge, sinó que va rodar en català i després va tornar a gravar en castellà totes les escenes on hi havia diàlegs.

Quant a la projecció, “ens presentarem a tots els festivals possibles en que hi puguem participar. Estem inscrits a diferents plataformes per a festivals de cinema, per arribar a tot el món”, assegura Yolanda. Un d’ells serà la 14a edició Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, amb ‘Batec Amarg’ per al qual la directora espera que el curtmetratge sigui escollit per formar part de la selecció oficial.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta