Un home per maltractar presumptament la seva dona i un menor de 15 anys per un presumpte delicte de violència en l’àmbit familiar.

Agents de la Policia Local de Roda de Berà van detenir ahir a la tarda un veí de Roda de Berà de 54 anys com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere. Va ser gràcies a l’avís d’una veïna, que en escoltar crits d’una dona demanant auxili, va trucar la Policia Local. Ràpidament la patrulla es va dirigir fins als llocs dels fets i va trobar una dona molt nerviosa i espantada qui els va explicar que havia estat agredida i amenaçada per la seva parella, que havia fugit de casa.

El presumpte maltractador havia escapat pel pati interior del bloc de pisos en escoltar que la Policia hi arribava i havia accedit il·legalment per la finestra dins d’un altre habitatge on s’hi havia amagat sota un munt de roba que havia trobat estesa. Gràcies a la col·laboració veïnal els agents el van trobar i el van aconseguir detenir.

La dona va ser traslladada per una ambulància fins a l’hospital del Vendrell per ser atesa. El maltractador, per la seva part, va ser traslladat a la comissaria del cos de Mossos d’Esquadra acusat d’un presumpte delicte de violència de gènere. El detingut tenia pendents tres ordres de detenció i una d’ingrés a presó de diferents jutjats.

Violència domèstica

La tarda de dijous la Policia Local va rebre un avís per una presumpta agressió dins del nucli familiar. Un menor de 15 anys havia agredit la seva mare.

La patrulla es va dirigir fins al domicili familiar i va detenir el menor per un presumpte delicte de violència domèstica.

Un cop realitzades les primeres diligències el cas va ser traslladat al cos de Mossos d’Esquadra del Vendrell i a la Fiscalia de Menors de Tarragona, la qual va dictaminar l’ingrés del menor de 15 anys en un centre de menors.

Davant d’aquest cas, poc comú en un municipi com Roda de Berà, la Policia Local ha volgut llançar un missatge important “no podem oblidar que tot i ser menors d’edat també tenen responsabilitats i conseqüències pels seus actes, i cal recordar els pares i mares que pateixen aquest tipus de violència, que no estan sols i que han de denunciar a temps, per trobar plegats solucions”, asseguren des de la Policia.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta