A 50 metres de l’habitatge d’ella. És un veí de Creixell.

La Policia Local de Roda de Berà va detenir la matinada de dissabte un veí de Creixell de 44 anys d’edat com a presumpte autor d’un delicte de trencament de condemna. L’individu va ser detingut a 50 metres de l’habitatge de la seva ex-parella, veïna de Roda de Berà, a la qual tenia prohibit, per resolució judicial, apropar-se en un radi de 300 metres, ni comunicar-se amb ella a través de cap mitjà.

L’home va ser identificat en un control d’accés a un dels barris de Roda de Berà, on hi viu la seva exparella. Un cop comprovada l’ordre d’allunyament i l’adreça de protecció de la víctima, els agents van procedir a la detenció del conductor.

Es van instruir les diligències judicials i l’individu va ser traslladat a les dependències de Mossos d’Esquadra del Vendrell.

 

Superava en més de quatre vegades la taxa d’alcoholèmia.

També durant la matinada de dissabte, agents de la Policia Local van imputar un veí de Roda de Berà, de 57 anys d’edat, per un presumpte delicte contra la seguretat viària, per conduir superant en més de quatre vegades la taxa màxima permesa d’alcohol en aire espirat.

Els agents van sospitar quan van localitzar un vehicle que circulava a una velocitat molt reduïda i zigzaguejant. Després d’aturar el vehicle en demanar-li la documentació, van comprovar que l’home desprenia una forta olor a alcohol. En realitzar-li les proves van obtenir un resultat de més d’1 mg/l en aire espirat, superant així en més de quatre el màxim permès, de 0,25 mg/l.

Es van instruir diligències penals per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, es va immobilitzar el vehicle i l’home va ser citat davant l’autoritat judicial.

Aquest és el tercer imputat d’aquest any a Roda de Berà per quadruplicar la taxa d’alcohol permesa. En aquests casos, la sanció és de 1000 euros i els conductors perden sis punts del seu carnet de conduir.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta