Serà el proper dimarts 31 a partir de les cinc de la tarda.

La Fira Tastera, una fira de jocs del Tarragonès, arribarà el proper dimarts 31 de maig a partir de les cinc de la tarda, a la plaça de la Sardana. Està organitzada pels infants del programa TASTA de Roda de Berà amb el suport del seu equip d’educadores, de l’Ajuntament i del Consell Comarcal del Tarragonès.

La Fira Tastera és oberta a tots els infants i les famílies del municipi per a que s’ho puguin passar d’allò més bé i gaudir d’una tarda agradable. Les nenes i els nens han construït jocs a partir de materials reciclats, també hi hauran activitats d’animació, berenar i els assistents podran ballar una coreografia que s’ha creat per a l’ocasió.

Amb aquesta Fira de petit format, que neix de les idees dels propis infants, es pretén fomentar la creativitat i que la comunitat pugui viure per una tarda una activitat amb el TASTA. La particularitat d’aquesta Fira és que durant dues setmanes se’n fan 9 edicions en tots aquells municipis de la comarca on es fan activitats regularment: El Catllar, Constantí, Creixell, El Morell, La Riera de Gaià, Roda de Berà, Els Pallaresos, La Pobla de Montornès i Vilallonga del Camp.

El TASTA, Tallers d’Acció Socioeducativa del Tarragonès, és un programa del Servei Itinerant d’Intervenció Socioeducativa que realitza activitats educatives dirigides a infants de 3 a 15 anys i les seves famílies i que s’impulsa des de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès a través del Contracte Programa del Departament de Drets Socials i el suport de la Diputació de Tarragona.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta