La Xarxa Santa Tecla ens informa dels següents canvis al servei de pediatria:

Els infants de Roda de Berà tindran assignat un/a pediatra disponible de dilluns a divendres, sense haver de recórrer a ser atesos a urgències per altres professionals de medicina general.

S’ha creat a Torredembarra el mòdul exclusiu de pediatria, des d’on es realitzarà a partir d’ara una atenció materna-infantil integral, amb els pediatres més accessibles, servei en salut mental infant-juvenil i seguiment.

A partir d’ara els infants assignats a la Doctora Riquelme podran demanar cita els cinc dies de la setmana, els dimarts al consultori de Roda de Berà i la resta de dies seran visitats al mòdul especial de pediatria del CAP de Torredembarra.

 L’horari d’atenció programada de la Dra. Riquelme serà:

  • Dilluns i dimecres: de 15:30 a 20h, a Torredembarra.
  • Dimarts: de 8:30 a 13:30h, a Roda de Berà.
  • Dijous i divendres: de 8:30 a 13:30h, a Torredembarra.

La infermera de pediatria continuarà realitzant la seva tasca com fins ara, els dilluns, dimarts i divendres a Roda de Berà, en horari de matins, i la resta de dies, a Torredembarra, els dimecres a la tarda i els dijous al matí.

L’Ajuntament de Roda de Berà no està d’acord amb aquesta decisió de la Xarxa Santa Tecla i continuarà reclamant un servei de pediatria continu al nostre consultori de Roda de Berà.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta