El disseny guanyador serà la portada del llibret i el cartell oficial de la Festa Major rodenca.

La regidoria de Festes ha posat en marxa un any més el concurs per escollir el disseny que esdevindrà el cartell oficial i la portada del llibret de la Festa Major de Sant Bartomeu 2023, que enguany se celebrarà del 19 al 27 d’agost.

El concurs està obert a totes les persones que hi vulguin participar, i que siguin majors d’edat en el moment de la presentació del disseny. Aquest, estarà basat en la temàtica de la festa i en els elements identitaris que caracteritzen la Festa Major rodenca, i haurà d’incloure “Festa Major Sant Bartomeu 2023 Roda de Berà”, i “19 al 27 d’agost”.

L’obra ha de ser una idea original i no pot esdevenir una reproducció total o parcial d’altres treballs ja executats amb anterioritat per altres autors o autores. S’haurà de presentar amb el format i de la forma que es detallen a les bases de la convocatòria, abans del 28 de juny (inclòs) a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca de Roda de Berà. 

El jurat es reunirà per fer la valoració de les obres presentades el 29 de juny, i estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals, Teresa Ferré, regidora de Festes; Susana Benítez, responsable de Comunicació de l’Ajuntament; Sònia Camí, responsable de Roda de Berà Ràdio; i Óscar Espigares, dissenyador gràfic del departament de Comunicació. 

El cartell guanyador es donarà a conèixer el dia 30 de juny a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Roda de Berà, i serà premiat amb 150 euros.

Bases del concurs.

Concurs Cartell FM 2023 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta