Ambdós formen part d’una organització criminal que comet robatoris amb el mètode de ‘la sembra’.

Agents de la Policia Local de Roda de Berà van detenir el passat dijous dos individus, de 52 i 25 anys, veïns de Cornellà i de Sant Feliu de Llobregat, els qui estaven en cerca i captura per jutjats de Madrid i de Barcelona per la seva implicació en una organització criminal.

Va ser durant un dels controls que diàriament realitza la policia rodenca en punts estratègics del municipi. En ser identificats van comprovar que tots dos eren cercats per la justícia en estar involucrats en una sèrie de furts utilitzant el mètode conegut com ‘la sembra’. Aquest consisteix en distreure la víctima llançant monedes al terra, moment en el qual els lladres aprofiten per sostreure les pertinences i objectes de valor. Els delinqüents actuen normalment en aparcaments de grans superfícies comercials i a la sortida de caixers automàtics.

Els dos homes detinguts estan acusats com a presumptes responsables d’una llarga llista de delictes comesos a Madrid i a Barcelona, i la seva captura representa un important avanç en la investigació en curs per a poder identificar i desmantellar tota l’organització.

El suport tecnològic de la Policia de Roda de Berà, la col·laboració entre els diferents cossos policials i el traspàs d’informació existent han estat fonamentals per a la identificació i la detenció d’ambdós individus.

Antonio Gómez, cap de la Policia Local, recorda a la ciutadania la importància d’estar sempre atents i adoptar les mesures de precaució necessàries davant possibles situacions de risc com aquestes, així com de col·laborar denunciant les activitats delictives de qualsevol tipus.

Policia Local

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta