Els agents van trobar dins el local, ubicat a la plaça Sant Jaume, productes alimentaris en mal estat i condicions insalubres en les àrees destinades a la preparació dels aliments.

La passada setmana els agents de la Policia Local van realitzar diverses inspeccions en establiments comercials de la zona costanera.

Durant el decurs de les inspeccions es van identificar diferents irregularitats en dos establiments, un dels quals es va decidir precintar i denunciar per motius d’insalubritat davant la secretaria de Salut Pública del departament de Salut de la Generalitat. Els agents van trobar condicions insalubres en les àrees destinades a la preparació dels aliments i en l’emmagatzematge dels productes així com en les zones accessibles al públic. També es van identificar productes caducats i en mal estat, inapropiats per al seu consum, un fet que representava un greu risc per a la salut dels consumidors.

Finalment, el local no comptava amb la documentació necessària per a operar legalment, la qual cosa posa en dubte la qualitat i la seguretat dels productes comercialitzats.

Aquesta actuació forma part de l’esforç continu que duu a terme el cos policial rodenc per a garantir el compliment de les regulacions i de les normatives vigents en matèria de seguretat i de qualitat dels productes que s’ofereixen als establiments del municipi, així com per a promoure pràctiques comercials ètiques i responsables. Per això, la Policia Local insta els propietaris d’establiments comercials a complir amb totes les normatives i les regulacions pertinents, garantint la integritat dels seus productes i la satisfacció dels clients.

Policia Local

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta