Els dissenys, de Jacqueline Crivillé i d’Asmae Cherouit, seran les imatges que acompanyaran la programació del 8M a Roda de Berà.
El Jurat ha decidit atorgar un accèssit a Azahara Escobar.

Les joves Asmae Cherouit, alumna de 4t curs d’ESO a l’Institut de Roda de Berà, i Jacqueline Crivillé, qui va ser una de les guanyadores del certamen ara fa dos anys, han estat les seleccionades pel Jurat del Concurs de cartells del Dia Internacional de la Dona. Ambdues rebran un premi de 50 euros i un llibre relacionat amb la temàtica del 8 de març.

El Jurat, format per la regidora de la Dona i Igualtat, Rosana Dorantes; pel professor d’arts visuals i plàstica de l’Institut, Miquel Àngel Merigó; i per les tècniques de l’Ajuntament Marta Huertas i Susana Benítez, es van reunir ahir al migdia per valorar els dibuixos presentats a concurs.

En aquesta ocasió, s’ha triplicat la participació respecte a edicions anteriors, amb un total de 45 dibuixos, tots ells de gran qualitat. La puntuació va estar tan ajustada que el Jurat va decidir atorgar també un accèssit al dibuix d’Azahara Escobar, alumna de 3r d’ESO, qui rebrà un llibre relacionat amb el Dia Internacional de la Dona.

Els dos dissenys seleccionats seran les imatges que acompanyaran el programa d’actes commemoratius organitzats per la regidoria de la Dona i Igualtat amb motiu del 8M a Roda de Berà.

A més a més, el dia 7 de març, a la paradeta del mercat setmanal que ha organitzat la regidora Rosana Dorantes, hi haurà una exposició de tots els dibuixos presentats a concurs; i la biblioteca municipal Joan Martorell Coca també els exposarà durant el mes de març.

Els departaments organitzadors, el de la Dona i Igualtat i el de Joventut, han comptat amb la estreta col·laboració de l’Institut de Roda de Berà, a través de l’assignatura d’arts visuals i plàstica.


Accèssit

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta