El disseny guanyador serà la portada del llibret i el cartell oficial de la festa gran rodenca.
Les propostes es podran presentar fins al 25 de juny a la Biblioteca Municipal.

La regidoria de Festes posa en marxa, per cinquè any consecutiu, el concurs per triar el disseny que es convertirà en el cartell oficial i en la portada del llibret de la Festa Major de Sant Bartomeu 2024, que enguany se celebrarà del 20 al 25 d’agost.

El concurs està obert a totes les persones que hi vulguin participar, que siguin majors d’edat en el moment de la presentació del disseny. El disseny haurà de basar-se en la temàtica de la festa i en els elements que caracteritzen la Festa Major rodenca, i haurà d’incloure “Festa Major Sant Bartomeu 2024 Roda de Berà”, i “20 al 25 d’agost”.

L’obra ha de ser una idea original i no s’acceptaran reproduccions totals o parcials d’altres treballs ja executats amb anterioritat per altres autors o autores. S’haurà de presentar amb el format i de la forma que es detallen a les bases de la convocatòria, abans del 25 de juny a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca de Roda de Berà.

El jurat es reunirà per fer la valoració de les obres presentades el 28 de juny, i estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals, Remei Gavaldà, regidora de Festes; Teresa Ferré, regidora de Cultura; Susana Benítez, responsable de Comunicació de l’Ajuntament; Sònia Camí, responsable de Roda de Berà Ràdio; i Óscar Espigares, dissenyador gràfic del departament de Comunicació.

El cartell guanyador es donarà a conèixer el dia 1 de juliol a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Roda de Berà, i serà premiat amb 150 euros.

Descarrega les bases del concurs en pdf aquí.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta