Al costat de l’alcalde Pere Virgili i de la directora dels Serveis Territorials, Mònica Alabart, va visitar el centre de dia municipal Marinada.

Ahir a la tarda, el conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano, va fer una visita oficial a l’Ajuntament de Roda de Berà. Passades les quatre de la tarda el seu vehicle oficial va estacionar davant les escales de la plaça de l’Ajuntament on el va rebre l’alcalde Pere Virgili, acompanyat per Mònica Alabart, directora dels Serveis Territorials de Drets Socials, i per les regidores de l’equip de Govern, Teresa Ferré, Rosana Dorantes i Remei Gavaldà.

Després de signar al Llibre d’Honor de l’Ajuntament, la comitiva es va desplaçar fins al centre de dia municipal Marinada, on els va rebre Jerusalem Torra, gerent de l’Arc Serveis -actual empresa gestora-, i la directora del centre, Marta Montferrer. Allà, van realitzar una visita guiada per les instal·lacions i van saludar la gent gran del servei, actualment una vintena “tot i que tenim llista d’espera i ens agradaria poder ampliar el nombre de places, ja que l’espai ens ho permetria”, va explicar la directora.

El centre de dia municipal compta actualment amb set places públiques que van ser creades ara fa un any. De fet, un dels punts de l’ordre del dia del Ple ordinari que es va celebrar la passada setmana va ser la renovació del conveni de col·laboració amb el departament de Drets Socials per aquestes places públiques. Tant l’alcalde com l’empresa adjudicatària del servei van demanar al conseller poder ampliar el nombre de places, tenint en compte la necessitat que existeix al municipi, i que se’n puguin crear de noves per al servei d’atenció domiciliària, un servei que el centre ja ofereix amb gran demanda, però de forma privada.

Actualment, la gestió del centre de dia municipal es troba en procés de licitació pública, al qual s’hi han presentat quatre empreses diferents, una d’elles la que el gestiona des de fa vuit anys, L’Arc Serveis.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta