El seu cartell, basat en l’acte més nostrat de la festa gran rodenca, el Pa Beneït, serà el cartell oficial i la portada del llibret de la Festa Major d’aquest any.  

Ahir al migdia, es va reunir a l’Ajuntament el Jurat del concurs del cartell de la Festa Major de Sant Bartomeu d’aquest any per triar el disseny guanyador del certamen.

Es van presentar cinc dissenys diferents. El Jurat, format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; Teresa Ferré, regidora de Cultura; Remei Gavaldà, regidora de Festes; Óscar Espigares i Sònia Camí, del departament de Comunicació de l’Ajuntament; i Víctor Blanch, de l’Hotel d’Entitats, actuant com a secretari, va puntuar cadascuna de les obres sense conèixer la seva autoria.

El cartell escollit va ser el de la dissenyadora rodenca Roser Nogués, qui, per segon any consecutiu, ha estat mereixedora del premi, enguany amb un disseny que destaca la Coca del Goig, l’element principal de l’acte més tradicional i nostrat de la Festa Major rodenca, el Pa Beneït.

La guanyadora rebrà un premi de 150 euros , i el prestigi d’esdevenir la imatge principal de la Festa Major de Sant Bartomeu 2024.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta