El passat dissabte, dins del cicle Estiu a la Pedrera, va tenir lloc un concert a càrrec del grup Fenya Rai! un grup irreverent, canalla i fresc que fa fer cantar i ballar el públic amb temes versionats del cançoner popular, amb un to humorístic que va arrancar més d’un somriure entre públic.

Malauradament, la pluja va obligar a posar punt final al concert abans de l’hora prevista. Tot i que la regidoria de Cultura, organitzadora de l’acte, havia previst un pla B en cas de pluja, els músics van preferir arriscar-se i no canviar de localització. Les primeres gotes de pluja no van ser un problema ni per a l’entregat públic ni per als músics, però gairebé a les onze de la nit el xàfec ja era intens, i es van veure obligats a finalitzar.

El pròxim dissabte, 13 de juliol, serà el torn d’Ernesto González i la Land Cover Band, en el concert que porta per títol Via Itàlia. González, va començar la seva carrera musical als anys 80, contagiant-se de les cançons, sobretot italianes, que escoltava en les emissores de ràdio d’aquella època. En finalitzar, si el temps ho permet, se servirà vi o cava dels cellers col·laboradors.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta