Aquest dijous ha tingut lloc una reunió sobre el Pla Educatiu d’Entorn, on s’ha marcat el full de ruta a seguir per tal d’iniciar el seu desplegament el pròxim curs 2024-2025.

La reunió ha estat presidida per Rosana Dorantes, regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roda de Berà, i ha comptat amb les direccions i representants de les dues escoles, El Cucurull i Salvador Espriu, de l’Institut Roda de Berà, de l’Escola d’Adults Municipal, de la Llar d’Infants “Els Petitons”, amb la tècnica d’ensenyament de l’Ajuntament i amb l’assessor LIC del Departament d’Educació de la Generalitat.

El Pla Educatiu d’Entorn al municipi es va implementar el passat mes de maig, mitjançant un conveni entre l’Ajuntament i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. El Pla està basat en tres línies d’acció:

  • El foment de la llengua catalana com a element de cohesió social.
  • Contribuir a la millora de les condicions d’escolarització i a l’èxit escolar i educatiu potenciant l’educació en valors i el compromís cívic dels alumnes en un marc de convivència.
  • Potenciar els estils de vida saludable i fomentar la pràctica regular de l’activitat fisicoesportiva.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta