Els nens i nenes de Roda reben un diploma especial de l’Alcalde

L’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, ha atorgat un diploma a tots els nens i nenes del municipi pel seu “comportament exemplar durant el confinament i per lluitar amb coratge contra el malvat Coronavirus, quedant-se a casa i ajudant a tota la família a combatre’l amb un gran somriure”.

El diploma, en pdf, és editable per tal que cada pare o mare pugui introduir el nom del seu fill o filla abans d’imprimir.

L’Ajuntament, a més a més, fa una crida a que tots els petits herois i les petites heroïnes es facin una foto amb el seu diploma i la enviïn a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tal de fer un vídeo de tots ells i elles.

Descarrega el teu diploma aquí.


Ban Municipal per als nens i nenes de Roda de Berà

Des del passat 14 de març, quan es va decretar l’estat d’alarma, els infants de la nostra vil·la estan tenint un comportament exemplar i digne d’admiració, quedant-se a casa i complint amb tot allò que les autoritats han demanat. I ho han fet cada dia amb un somriure!

Atès que el bon comportament de tots ells i elles és una de les eines més importants per lluitar contra la COVID-19, i que el virus marxi de les nostres vides, l’Alcalde de Roda de Berà ha pres els següents acords:

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta