Nou servei d'assessorament d'ajudes i subvencions per la COVID-19.

T'has quedat a l'atur?

La teva empresa ha fet un ERTO?

Ets autònom o tens una empresa i necessites assessorament?

A l'Ajuntament t'ajudem!

Escriu un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 


 

L’Ajuntament posa en marxa una aplicació online per inscriure’s a la Borsa de Treball Municipal

El departament d’Ocupació de l’Ajuntament, amb l’objectiu de continuar adaptant-se a les necessitats dels usuaris, ha posat en marxa una aplicació en línia que permetrà apuntar-se al servei de la Borsa de Treball Municipal i accedir a les diferents ofertes de feina disponibles sense haver de desplaçar-se presencialment a les dependències municipals.

Aquesta nova eina estava prevista que estigués disponible abans que es decretés l’estat d’alarma per la COVID-19, però la pandèmia va endarrerir el procés.

No ha estat fins ara que s’ha acabat d’enllestir el projecte, en el moment idoni en què aquest tipus de tecnologia es fa més necessària que mai, per poder continuar oferint el servei sense que els usuaris surtin de casa, podent mantenir les mesures de seguretat i de distanciament social necessàries.

El regidor d’Ocupació, Manel González, ha assegurat que “amb aquest nou servei ens apropem als ciutadans i els facilitem l’accés al servei, arribant d’una manera més directa i més còmoda per a ells. Des de l’inici de la legislatura hem treballat per donar un nou aire al departament, adaptant-lo a les noves necessitats de la ciutadania, oferint un servei més àgil i actualitzat, i ho estem aconseguint”, ha dit.

L’enllaç per accedir-hi està disponible a la pàgina principal de l’Ajuntament (trobarfeina.cat/rodadebera). La inscripció es podrà fer a través de qualsevol dispositiu electrònic, ordinador, tableta o telèfon mòbil, i només caldrà disposar de connexió a Internet, dedicar uns minuts a emplenar la informació demanada i penjar els documents digitalitzats acreditatius.

Per poder acompanyar els usuaris en el seu procés d’inscripció, el departament d’Ocupació ha creat un servei de cita prèvia telefònica, al 977 65 77 83, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, per tal de solucionar els dubtes que poguessin sorgir.

 

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta