canlenfrdeitrues

Agenda

14a edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada

Del 4 a l'11 de juny

Especial Producció

El Festival s'ha consolidat definitivament com el certamen de referència del cinema actual rodat en català.

La 14a edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada (FIC-CAT), després que l’any passat, a causa de la pandèmia, les projeccions es van haver de traslladar al Pavelló Poliesportiu Municipal, torna al seu emplaçament original, el Teatre del Casino Municipal.

A més, l’edició d’enguany tindrà una major presència al carrer. Un dels centres neuràlgics serà la plaça de La Sardana, on tindran lloc activitats paral·leles per a tots els públics, i que aniran més enllà del cinema.

Un total de 272 obres s’han inscrit repartides en les diferents categories: 22 llargmetratges, 30 documentals, 121 curtmetratges, 47 treballs de centres educatius i 52 videoclips. D’aquests, 31 són del Camp de Tarragona.

La producció serà l’eix temàtic del FIC-CAT 2022. En cada edició, el Festival Internacional de Cinema en Català escull un eix temàtic relacionat amb el món del cinema, amb l’objectiu de donar més visibilitat als diferents rols existents en l’extens i complex procés de creació audiovisual.

Consulta tota la programació detallada de la 14a edició a:
www.fic-cat.cat/programacio

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.