canlenfrdeitrues

Tràmits

L’àrea de Serveis Jurídics de l’Ajuntament de Roda de Berà s’encarrega de la tramitació de la reserva d’espais municipals per a casaments civils que es fan per delegació del Registre Civil. L’Alcalde és qui té la potestat de celebrar els matrimonis civils tot i que pot delegar en els diferents regidors municipals.

 
 

Cerimònia

Els matrimonis civils se celebren qualsevol dia del mes, prèvia confirmació de disponibilitat, excepte els dies considerats com a festius locals i nacionals. Els espais disponibles per a la celebració de l’acte són dos: la Sala de Plens o bé al Centre Cívic Roca Foradada.

La seva durada és d’uns 20 minuts i hi ha la possibilitat de personalitzar la cerimònia amb música i parlaments.

 
 

Tramitació

Ho pot sol·licitar tota persona que vulgui celebrar el matrimoni civil a l’Ajuntament. La informació i tramitació de l’expedient s’ha d’iniciar prèviament al Registre Civil de Roda de Berà.

Com a mínim un dels membres de la parella ha d’estar empadronat a Roda de Berà. En cas que cap dels dos contraents estigui empadronat al municipi, hauran d’iniciar l’expedient al Registre Civil corresponent al seu domicili que delegarà en el Jutge, Alcalde o funcionari d’altra població distinta d’acord amb l’establer a l’art. 57 del Codi Civil.

El cost de la celebració del matrimoni al Centre Cívic La Roca Foradada i a la sala de sessions del Consistori ve regulat per les taxes municipals corresponents aprovades cada any.

 
 

Documentació que cal aportar

 
 

On s’ha de sol·licitar

Departament de Serveis Jurídics
C. Joan Carles I, 15
Tel. 977 65 70 09 ext.169
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari d'atenció: de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 h.

 
 

Observacions

La decoració addicional del Centre Cívic Roca Foradada i els professionals fotògrafs, seran contractats pels contraents i la despesa serà al seu càrrec.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.