Pere Virgili

Benvolguts i benvolgudes,

Us dono la benvinguda al web institucional de l’Ajuntament de Roda de Berà desitjant que hi trobeu tota la informació necessària.

En aquest site hi podreu trobar tota la informació referent a Roda de Berà, tant del municipi com del nostre Ajuntament, notícies, l’agenda dels propers actes culturals, turístics, esportius o socials, enllaços i telèfons d’interès, fotografies, documentació sobre gestions, entre molts d’altres serveis, per tal que aquesta pàgina sigui una eina que us faciliti molts tràmits i una finestra oberta al món que permeti una comunicació entre tots cada cop més fluïda i eficaç. Us animo a entrar-hi periòdicament, i a fer-nos arribar els vostres suggeriments per tal de millorar cada dia d’acord amb les vostres necessitats.

Per a totes aquelles persones que no coneixeu Roda de Berà, us animo visitar-nos i a gaudir d’una vila que és la porta de la Tàrraco Romana, mil•lenària, turística, amb un especial tarannà, acollidora, i disposada a obrir el seu cor a tot aquell que triï el nostre municipi per viure o gaudir del seu temps d’oci.

A tots i a totes, una forta abraçada en nom de tot l’equip de Govern i en el meu propi.

Pere Virgili Domínguez.
Alcalde de Roda de Berà.


Biografia

Pere Virgili Domínguez va néixer el 7 de maig de 1964 a Roda de Berà. Està casat i és pare de dos fills, Marc i Iolanda.

La seva trajectòria política es va iniciar com a edil independent a les llistes de Convergència i Unió i va ser regidor de l’ajuntament durant 12 anys, entre 2003 i 2015. Durant els seus primers quatre anys va ser responsable de les àrees d’Urbanisme, Serveis i Esports. Al 2007 una moció de censura el va portar a l’oposició des d’on va continuar treballant. Al 2011 les urnes van tornar a donar a Convergència i Unió la majoria absoluta, i al costat de l’alcalde Pere Compte, va exercir com a primer Tinent d’Alcalde i regidor d’Urbanisme, Serveis i Esports.

Davant la decisió d’en Pere Compte de no tornar a presentar-se com a alcaldable a les eleccions municipals de 2015, Pere Virgili va ser escollit per unanimitat pels militants de CDC i UDC reunits en assemblea, acceptant aquest repte amb molta il·lusió i un gran compromís de treball. Durant quatre anys va governar en minoria sota les sigles de CiU, i va ser escollit per majoria President del Consell Comarcal del Tarragonès, càrrec que va ocupar durant dos anys (2015-17).

L’any 2019 va decidir emprendre un nou camí creant el grup d’electors Tria Roda de Berà, per continuar treballant pel bé del municipi sota cap sigla política. Les urnes van atorgar-li la confiança i va governar en minoria durant la legislatura 2019-23. En les eleccions de 2023, però, va aconseguir una àmplia victòria, amb el suport de més de 1.300 votants, que li permeten governar amb una majoria absoluta durant l'actual legislatura 2023-2027. 

Durant tota la seva vida ha estat vinculat i ha col·laborat de forma molt activa amb diverses entitats i associacions locals. Va formar part de la junta de les Monges Associació Cultural que va crear la Setmana Cultural, forma part d’Auca Teatre, el grup de teatre de la mateixa entitat cultural; i ha format part de la junta del Club de Tennis Berà, entre d’altres. Ha estat molt vinculat, també, al Club Atlètic Roda de Berà.


Agenda

Consulta la meva agenda pública:
Agenda d'alcaldia


Contacte

Si desitgeu posar-vos en contacte amb mi per exposar preocupacions, resoldre dubtes, fer suggeriments, etc., podeu enviar un correu electrònic a la següent adreça:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta