L'Ajuntament de Roda de Berà ofereix aquest espai perquè hi feu arribar incidències, queixes i suggeriments sobre el funcionament del municipi o els serveis municipals. L'objectiu d'aquesta bústia és donar resposta a les demandes de la ciutadania i millorar la qualitat dels serveis que es presten des de l’ajuntament de Roda de Berà.

Qui pot fer propostes?

Qualsevol persona. Per poder gestionar la seva comunicació, és necessari que faciliteu les dades que es demanen i exposeu el motiu. En cas contrari, no serà valorada. A fi que es resolgui el més aviat possible, és molt important que classifiqueu la comunicació correctament.

Selecciona la categoria:

Enllumenat públic

Jardineria

Neteja i Recollida de brossa

Recollida d'andròmines

Obres a la via pública

Transports

Altres

Repercussió legal:

Les comunicacions formulades a través d'aquesta bústia no tindran en cap cas repercussions legals ni paralitzaran els terminis establerts legalment per exercir qualsevol recurs, acció o dret que li pugui assistir.


Com finalitza el tràmit?

El seu missatge es derivarà a la unitat o departament municipal que correspongui, on serà valorat i, si escau, atès. No obstant, vostè no rebrà una resposta escrita de l’Ajuntament sobre el resultat de la gestió, atès que la bústia ciutadana no funciona com a registre administratiu d’entrada.

Per tant, si voleu rebre una resposta escrita, serà necessari que presenteu la comunicació en el registre d’entrada d’aquest Ajuntament, o els altres llocs admesos en l’article 16.4 de la llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú.

D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer responsabilitat de l'Ajuntament de Roda de Berà amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud. Les vostres dades no seran cedides a tercers excepte en els casos previstos legalment.

Pot sol·licitar l'accés, rectificació, supressió i exercir la resta dels seus drets, us podeu adreçar a l'Ajuntament de Roda de Berà, presencialment, per correu ordinari indicant "Ref. Protecció de dades" o bé per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta