canlenfrdeitrues

Infància

Escola d'Estiu 2021

 

ATENCIÓ: Places completes. Per apuntar-te a la llista d'espera truca al 619 145 776. 

Descarrega el fulletó informatiu de l'Escola d'Estiu

Descarrega la normativa de l'Escola d'Estiu


De l'1 de juliol al 13 d'agost.

Horari Escola: de 9:00 a 13:00h.

On fem l’Escola? Escola Salvador Espriu.

Edats: nens/es cursant desde P3 a 2n de primària (ambdós inclosos). 


Inscripcions

Telemàtiques: del 31 de maig al 4 de juny al telèfon 977 657 972, al 619 145 776 o a web.rodadebera.cat/infancia/escolaestiu

Presencials: del 7 al 25 de juny al Punt d'Informació Juvenil, amb cita prèvia.

Horari d'Inscripcions: de dilluns a divendres de 10 a 13h.


Novetats i mesures de seguretat

La pandèmia del coronavirus ha requerit adaptar el servei per tal de minimitzar els riscos i garantir la seguretat de tots els infants i joves.

1. Escola Salvador Espriu: Enguany es torna a fer a l'escola Salvador Espriu per tenir un espai més ampli i garantir totes les mesures de seguretat.

2. Grups de 10 infants i 1 monitor/a: Es formaran grups de 10 nens i nenes amb 1 monitor. Aquests grups es mantindran durant tot el mes de juliol, no es barrejaran amb d’altres i el monitor/a serà sempre la mateixa persona per a totes les activitats que faci el grup durant el dia. Al mes d'agost es reestructuraran els grups i, per tant, es podran veure modificats els companys/es de grup i el monitor/a encarregat.

3. Entrades i sortides: Es distribuiran diferents punts d’entrada i sortida. Abans de començar l’escola informarem a cada família del seu punt de trobada.

4. Compliment de les mesures d'higiene i salut: Els/les monitors/es vetllaran pel compliment de la neteja de mans freqüent i l’ús de mascareta quan no es pugui garantir una separació de 2 metres. Els infants majors de 6 anys hauran de portar la seva mascareta de casa. Hauran de prendre's la temperatura abans de sortir de casa.

5. Servei d'acollida i menjador: Per seguretat aquest any no s’oferirà el servei d’acollida de 8 a 9 ni el servei de menjador de 13 a 15 hores.

Aquestes mesures podran ser actualitzades segons l'evolució de la pandèmia i les recomanacions de les autoritats sanitàries.

L'oferta d'activitats en període d'estiu està subjecta a l'evolució de la crisi de la COVID-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte. Per això, enguany no s'oferirà servei d'acollida de 8 a 9h, ni el servei de menjador de 13 a 15h.


Si vols consultar informació sobre el Campus d'Estiu (per edats entre el 2005 i el 2012) fes clic aquí

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.