canlenfrdeitrues

Infància

Què és?

Un servei municipal fora de l’horari escolar, que dóna suport als infants a l’hora de fer els deures, estimulant i potenciant l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo.

Dirigit a nens i nenes que estiguin cursant des de P3 fins a 6è de primària.


Edats:

De P3 a 6è de primària.


Curs:

D'octubre a maig.


Horari:

De dilluns a divendres de 16:30 a 19:00 hores.


Preu:

31 euros/mes

Bonificacions: 25% famílies monoparentals, 25% famílies nombroses, 10% germans.

Places limitades.
Inscripcions per ordre de sol·licitud.


Què fem?

En el nostre centre realitzem tot un seguit d’activitats i dinàmiques per tal fomentar una educació en valors i una bona gestió del temps de lleure, afavorint el creixement dels infants amb activitats com aquestes:

Reforç escolar: els infants fan els deures de l'escola, aprenen tècniques d'estudi i treballen mancances d'aprenentatge que l'educació formal no pot assumir.

Tallers: per fomentar la participació i motivació dels infants, així com les seves habilitats, es realitzen tot un seguit de manualitats i activitats diverses com el ball o la iniciació al dibuix i a la música.

Educació en valors: es treballen al llarg de tot el curs de manera interdisciplinària, valors com la família, el respecte i l’autoestima, entre d'altres.

Jocs: pares, pedagogs i educadors coneixen la importància que el joc té en la vida dels infants. Per això dediquem una part important del temps a crear espais lúdics.

Educació emocional: reforç de les capacitats necessàries per al desenvolupament personal i social dels menors.

Sortides i excursions: de manera regular es realitzen petites sortides als diferents parcs i espais del municipi per tal de fomentar la relació interpersonal fora de l'espai escolar. Al llarg del curs també es realitzen excursions lúdic-culturals.

Servei de recollida a les escoles: aquest servei neix de la necessitat que tenen moltes famílies de poder conciliar la vida personal, familiar i laboral. És per això, que les monitores durant aquest curs, s’encarregaran de recollir als infants inscrits a l’Esplai Municipal Rodus a la sortida de les dues escoles en el seu horari habitual: Escola Salvador Espriu a les 16:15h i Escola El Cucurull a les 16:30h.


Per a més informació:

C. Reina Sofia, 17 (al costat de la llar d’infants)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Tel. 619 145 776

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.