Que és el PIJ?

Punt d'Informació Juvenil

El Punt d'Informació juvenil de Roda de Berà és el punt de referència i de trobada per als joves del nostre municipi. És des d'aquestes instal·lacions on s'organitzen i es gestionen totes les activitats i accions juvenils.

És un espai on s'ofereix als joves una informació contrastada, àmplia i plural, relativa a tots els àmbits del seu interès: Treball, estudis, habitatge, salut, vacances, oci, etc. així com serveis complementaris que juguen un paper important en la dinamització dels joves del municipi. Un lloc que compta amb professionals que els orienten i els faciliten la mediació amb altres entitats i departaments municipals.

El PIJ juga un paper molt important en la dinamització i la participació juvenil al municipi, amb la organització i la participació de diferents activitats i projectes de la població. També cal destacar-lo com a punt de trobada, on poden dir el que pensen, informar-se i passar una bona estona gaudint de les seves instal·lacions. A més, des de fa un any, també podem trobar la seu de l'associació juvenil Roda Jove on tenen cabuda tots els joves del municipi.

Espais i serveis

Internet gratuït:
Els joves poden connectar-se tant per oci com per realitzar teballs acadèmics. Per tal de potenciar les feines escolars, aquests usuaris tenen prioritat d'ús dels ordinadors. Disposen també de servei d'impresora i escàner.

Jocs actius:
Poden gaudir d'una aula polivalent on disposen de material com tennis taula, futbolí, xarxa de vòlei o bàdminton, porteries petites de futbol, etc.

Videojocs:
Disposen d'una sala amb dues televisions i dues consoles (wii i PlayStation 3), equipada també amb mobiliari per reunir-se en grups i jugar a jocs de taula.

Aules de reforç i d'estudi:
Disposem de dues aules, una moblada amb pupitres i tot tipus de material de reforç i una altra més petita amb un prdinador i una taula per fer treballs en grup.

Espai del Dinamitzador:
Aquest és el despatx on el dinamitzxador fa les orientacions necessàries i on és realitzen les inscripcions a les diferents activitats.

Objectius

Els objectius del departament de Punt d'Informació Juvenil són els següents:

  • Elaborar i posar a l'abast de la gent jove, informació per facilitar una presa de decisions meditada, orientant i assessorant les seves consultes.
  • Afavorir l'emancipació.
  • Impulsar la dinamització com a eina imprescindible per a la participació.
  • Ser un referent per als joves respecte a les accions que les institucions, les entitats i altres organismes duen a terme i que van dirigides a aquest col·lectiu (polítiques de joventut).

On som?

Av. de l'Avenc, 16
Tel. 977 65 79 72
Mòbil 607 273 984
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'horari és de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00h.

Segueix-nos:


Instagram | @pijroda

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta