canlenfrdeitrues

Notícies

Els carrers del nucli urbà de Roda de Berà es van tornar a omplir de carros i cavalls per celebrar la tradicional festa dels Tres Tombs, la qual ha arribat a la 17a edició.

La zona del Passeig Marítim de Roda de Berà ja disposa d’un nou equipament de Fitness, ubicat a la zona de la platja de Costa Daurada. L’objectiu és fomentar l’esport funcional, incentivant l’exercici físic en un entorn obert i natural com és platja.

Roda de Berà celebrarà la tradicional festa dels Tres Tombs el proper diumenge de Rams, dia 14 d’abril, esdeveniment que arribarà a la 17a edició i que l’organitza l’Ajuntament de Roda de Berà i l’associació Tres Tombs del municipi.

Com cada any, la Policia Local de Roda de Berà imparteix classes sobre Educació Viària a l’Escola Salvador Espriu, fent una important labor preventiva en matèria de seguretat.

L’Ajuntament de Roda de Berà ja disposa, entre la seva flota de vehicles, de quatre furgonetes elèctriques 100%.

Els fets es van produir el passat 2 d'abril.

L'Escola Municipal d'Adults va acollir, el passat dimarts 2 d'abril, un curs de 'Manipulació higiènica dels aliments', amb la participació de 19 alumnes, vinculats al món de la restauració, el comerç d'alimentació o similars.

Durant els mesos de març, abril i maig, els joves de l’Institut Roda de Berà fan activitats aquàtiques, gràcies a la iniciativa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, encapçalada per Cèlia Treserres.

Ja són obertes les inscripcions de la modalitat ‘JOVE 48 HORES’ del FIC-CAT, la categoria més fresca, espontània i innovadora del Festival.

Es reobre la Zona Esportiva Municipal ‘Eixample’ a partir de l'1 d'abril.

La poesia d’enguany, a Roda de Berà, es va poder escoltar en català, castellà, anglès, francès, alemany, àrab, filipí, guaraní, romanès, occità, polonès, italià, rus i portuguès.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.