canlenfrdeitrues

Notícies

La situació de crisi ha impactat de forma dramàtica en la vida de moltes persones a causa de les dificultats sobrevingudes. Les administracions locals, infradotades de recursos, són les que reben en primera instància l'impacte social d'aquestes situacions.

Sobre l'ús dels sistemes de seguretat passiva, com el cinturó, el casc i els sistemes de retenció infantil. 

Un total de 27 ens públics i privats van subscriure l'acord que regula la participació conjunta de totes les entitats en fires nacionals, estatals i internacionals, a més de diverses accions de promoció de la Costa Daurada, de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

El passat dissabte 11 de gener el Club Atlètic Roda de Berà va fer la presentació de tots els equips d’aquesta temporada 2019-2020.

L’Ajuntament de Roda de Berà els hi ha cedit un local.

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient van arribar a Roda de Berà, per novè any consecutiu, a bord d’un veler de fusta al Port Esportiu.

Un any més, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran amb un vaixell al Port Esportiu.
S'ha posat en marxa el procés de votació, en el qual els rodencs i rodenques majors de 16 anys, ja poden votar 3 de les 39 propostes seleccionades.

El lliurament de premis tindrà lloc el proper divendres 27 de desembre a les 7 de la tarda al Poliesportiu Municipal.

Amb motiu del procés del Segon Dividend Digital a Catalunya, alguns dels canals de TDT que es reben a Roda de Berà canviaran de freqüència.

S’ha detingut un matrimoni que residia en un habitatge ocupat amb quatre fills menors.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.