canlenfrdeitrues

Notícies

Amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial al municipi durant les festes de Nadal, l’Ajuntament rodenc, a través de la regidoria de Comerç, convoca un concurs d’aparadors.

El servei no té cap cost per als contribuents i permet un major control dels pagaments, rebre informació detallada del total, dels venciments previstos o de l’import de cadascun dels fraccionaments.

Dissabte va tenir lloc el lliurament de premis del Concurs Roca Plana.

Amb l’objectiu de promocionar, dinamitzar i activar el petit i mitjà comerç de Roda de Berà, l’Ajuntament posarà en marxarà el proper diumenge 1 de desembre la campanya ‘Comprar en el comerç local té premi’.

La fita solidària va ser possible gràcies als 66 voluntaris i voluntàries i gràcies a les nombroses persones que van col·laborar aportant aliments i productes d'higiene.

Els fets van succeir el passat diumenge, dia 24 de novembre, quan un component de la Policia Local de Roda de Berà que es trobava fora de servei va observar quatre persones amb un comportament estrany i moviments poc coherents.

Un dels detinguts va ingressar a presó per un robatori amb violència comès el 14 d’agost en una casa de la localitat. La coordinació entre la Policia Local i Mossos d'Esquadra va ser clau.

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de la regidoria de la Dona, ha organitzat tot un seguit d’actes gratuïts i oberts a tothom amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

El subdelegat ha reiterat que l’actuació de facilitar el pas de camions cap a l’entrada de l’autopista mitjançant barreres new jersey és la més adient per garantir la mobilitat i la seguretat de la rotonda, així com els accessos i, en conjunt, de tot aquest tram de la N-340.

Els fets han succeït passades les 12 de la nit, quan la policia rodenca ha rebut un avís dels Mossos d’Esquadra informant que havia saltat l’alarma d’una vivenda situada al carrer Reus.

Un veí que es trobava per la zona va alertar el 112, des d’on es va donar avís a la policia rodenca, la qual es va desplaçar fins el lloc dels fets.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.