En els darrers temps, han proliferat a Roda de Berá establiments de venda de productes destinats al consum humà, com begudes i aliments, que estan oberts en horari nocturn. Això, ha generat la creació de punts conflictius entorn a aquests comerços, a causa de la concentració de persones, sobretot joves, que adquireixen begudes alcohòliques i refrescos en aquests establiments per a consumir-los a la via pública.

Aquests fets ocasionen moltes queixes veïnals a causa del soroll que es genera, així com baralles i trencadisses de mobiliari urbà, amb la intervenció, en ocasions, de la Policia Local.

Per a reduir aquests punts conflictius, l’alcalde Pere Virgili ha decretat diverses mesures per a garantir la seguretat pública a Roda de Berà, entre elles:

- Es prohibeix l’obertura i funcionament dels establiments comercials des de les 00h fins a les 6h del matí, tots els dies de l’any.

- No es pot vendre ni consumir begudes alcohòliques des de les 22h fins a les 8 del matí, a excepció dels establiments en què la venda de begudes estigui destinada a consumir-les en el propi establiment. El seu incompliment pot comportar sancions de fins a 15.000 euros.

Descarrega la resolució completa en .pdf aquí.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta