Notícies

El projecte, inclòs dins de les inversions financerament sostenibles de 2017, ha permès ampliar la pista antiga de futbol sala mini.

El cost d’execució ha estat de 48.184 euros.

 Pista esportiva Marysol
 
El barri de Marysol ja compta amb una nova pista esportiva de futbol i bàsquet entre el carrer Sínia i l’avinguda de Catalunya, a pocs metres de la caseta de l’associació de veïns. En el solar, abans de la intervenció, hi havia una pista de futbol sala mini, però la seva ampliació era una de les demandes dels veïns. Per aquest motiu, l’equip de Govern va tenir en compte aquest projecte entre els vuit que van ser inclosos dins de les inversions financerament sostenibles de 2017, finançades amb una part del romanent de tresoreria positiu de l’exercici anterior.

Els treballs efectuats han permès ampliar-la per assolir un camp de futbol de 40x22 metres que incorpora transversalment dues pistes de futbol sala mini. A banda de la pavimentació amb formigó i el seu allisat, s’han pintat les línies de joc i s’han instal·lat dues porteries, una a cada extrem del camp, i quatre més amb cistelles de bàsquet en sentit transversal.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.