canlenfrdeitrues

Notícies

La Residència Barà-Bahia i el Forn Pastisseria Queralt van posar en marxa un any més la iniciativa de venda de dècims de loteria solidaris, dels quals una part anava destinada a ajudar als més desfavorits.

Loteria SS

Ahir a la tarda, Montserrat Queralt, en representació del Forn Pastisseria Queralt, i José García, director de la Residència Barà-Bahia, es van reunir amb la regidora d’Acció Social, Teresa Ferré, per fer-li lliurament oficial d’un xec de 640 euros per ser destinats a Serveis Socials.

La iniciativa, que es duu a terme cada any des de 2012, es va tornar a posar en marxa a finals de 2017 amb la venda de dècims solidaris, dels quals 2 euros anaven destinats a Serveis Socials.

La regidora Teresa Ferré es va mostrar molt agraïda. Els diners es destinaran a fer front a necessitats d’urgència, per ajudar a les famílies que més ho necessitin.

 

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.