canlenfrdeitrues

Notícies

Ahir al migdia el camp de futbol municipal va acollir la presentació oficial de totes les categories del Club Atlètic Roda de Berà de l’actual temporada 2017-18.

L’Alcalde va anunciar que, si tot va segons el previst, el proper dijous el Ple de l’Ajuntament aprovarà els pressupostos de 2018 i amb ells una partida pressupostària per renovar la gespa del camp.

 Presentació temporada 2017-18

Un any més, l’Atlètic Roda de Berà va presentar oficialment els seus equips per a la temporada 2017-18, amb el camp ple de pares, germans i amics.

Avui estem tots aquí per felicitar als nostres nois i noies pel seu esforç, les seves ganes de millorar, el seu entusiasme, i el seu companyerisme. Per a nosaltres tots aquests valors són igual o més important que els resultats i per això volem animar-vos a seguir gaudint d’aquest esport”, amb aquestes paraules va donar inici Marina Buñuel, membre de la junta directiva, i encarregada de presentar l’acte.

Els 130 jugadors i jugadores que formen els deu equips del club van anar saltant al terreny de joc al crit del seu nom, per fer-s’hi la foto oficial, juntament amb els seus entrenadors. Seguidament, un cop tots van ser-hi al camp, va arribar el torn dels parlaments dels membres de la Junta i de les autoritats presents. Marc Castro, coordinador, i Germán Mancera, president, van ser els primers en dirigir-se als pares. Germán va aprofitar el seu torn de paraula per acomiadar-se, atès que aquesta serà la seva última presentació oficial com a president després de sis anys al front del club, durant els quals, al costat de la seva junta, ha treballat amb il·lusió, entrega i esforç pel Roda i per tots els nens i nenes, nois i noies, que el formen. Va desmentir, també, que la junta directiva vulgui dimitir “ara s’han de celebrar unes noves eleccions”, va dir, i seran els socis, mitjançant els seus vots, els qui escolliran el nou president.

Per la seva part, l’alcalde Pere Virgili va voler agrair, tant a Germán com a la resta de la junta, la seva dedicació durant aquests sis anys, i va animar a tots els pares i mares a fer-se socis del club, “per tal sols 22 cèntims d’euro al dia”. Virgili també va anunciar que, si tot va segons el previst, el proper dijous el Ple de l’Ajuntament aprovarà els pressupostos de 2018 i amb ells una partida pressupostària per renovar la gespa del camp.

Finalment, també van dirigir unes paraules a l’afició Josep Maldonado, qui havia posposat un viatge a Londres per ser-hi a la presentació; i Rafa Pinedo, sotsdelegat de la Federació Catalana de Futbol a Tarragona, qui va excusar al delegat, Josep Vives.

La cita també va comptar amb la presència de la regidora d’Esports, Cèlia Treserres, dels regidors, José Ibort, Josep Antoni Benedicto, Rafael Luna, Joan Enric Vidal i Encarna Ramírez.

 Presentació temporada 2017-18
Els jugadors i jugadores van anar sortint a la gespa en escoltar el seu nom.
 
 Presentació temporada 2017-18
Babys, amb els seus entrenadors, Marc Virgili, Ramon Claret, Biel Putzfeld i Arnau Virgili.
 
 Presentació temporada 2017-18
Prebenjamins, amb Marc Castro, Jesús del Valle i Alexis Nin.
 
 Presentació temporada 2017-18
Benjamí A, amb Sergi Sánchez i Fran Román, com a entrenadors.
 
 Presentació temporada 2017-18
Benjamí B, amb Gerard Solé i Joel Citores.
 
 Presentació temporada 2017-18
Els infants de l’Aleví A, amb el seu entrenador, Marc Castro.
 
 Presentació temporada 2017-18
Aleví B, amb Joel Muñoz i Mohamed Friha.
 
 Presentació temporada 2017-18
Aleví C, amb Arnau Castro i Oriol Citores.
 
 Presentació temporada 2017-18
Infantils, amb el seu entrenador José Luis Romero.
 
 Presentació temporada 2017-18
Cadets, amb Ismael Rico i Víctor Rodríguez.
 
 Presentació temporada 2017-18
El Primer Equip, amb Dani Sereno, Rubén Mateo i Arnau Castro.
 
 
 Presentació temporada 2017-18
Fotografia de les autoritats durant els parlaments del president del club, Germán Mancera.
 
 Presentació temporada 2017-18
L’alcalde, Pere Virgili.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.