Notícies

Es desvetllaran les dotze propostes, fins el moment secretes, entre les quals els rodencs podran decidir a l’edició 0.

L’Ajuntament de Roda de Berà ha obert per primer cop un procés participatiu per permetre que la ciutadania decideixi en què s’inverteix una part dels pressupostos municipals, amb una partida de 120.000 euros en la primera edició.

La passada setmana l’alcalde, Pere Virgili, acompanyat per Frederic Royuela, regidor de l’àrea de Participació Ciutadana, i de Coia Poblet, tècnica del gabinet Ceres, va presentar en roda de premsa el procés participatiu, “és un dia molt important per a nosaltres, i per a tots els veïns i veïnes de Roda de Berà, atès que fem un salt democràtic qualitatiu molt important”, va assegurar l’Alcalde.

Tenint en compte que els veritables protagonistes del procés són els ciutadans de Roda de Berà, l’Ajuntament ha preparat un acte de presentació per al proper dilluns 23 d’abril, en el marc de la Diada de Sant Jordi, a partir de les 19.30 hores, a la plaça dels Pins. Durant aquesta sessió informativa, els rodencs podran conèixer com es durà a terme cadascuna de les fases que conformen les dues diferents edicions que tindran lloc al llarg de 2018, l’edició 0 i 1. A més a més, es desvetllaran quines seran les dotze propostes entre les quals podran escollir, fins ara mantingudes en secret, les quals van ser consensuades amb les entitats veïnals i han estat validades pels tècnics municipals. 

En finalitzar la presentació, se servirà un refrigeri.

 

Pressupostos Participatius

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.